26.07.2007 г., 8:42 ч.

Миг или Мир 

  Поезия
474 0 2

МИГ или МИР

 

Във този свят така греховен,

как може страстен миг – съдбовен,

така да разруши мира,

създаден уж със доброта?!!

Той сам е, тя пък е самотна!

Нощта превáля – кратка, потна!

От дъното на свойто отчаяние

те виждат само Северно сияние!

И трябва да е вечно - но не е!!!

Мечти разбити, плачещо сърце!

Неудържима болка, разкаяние!

Целувки страстни и ридание!

А после търсят мир, но не намират!

Той безвъзвратно в тях умира –

самотен, поруган, обезчестен.

За да се върне в сетния им ден,

прероден...

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??