15.03.2007 г., 13:34 ч.

миг от вечността ти 

  Поезия
561 0 1
Не ни трябват думи, изречения,
само устни и нощта,
нищо друго няма значение,
само пръстите ти в мойта коса,
ръцете ми, галещи твоите рамене,
краката ми, преплетени с твоите,
без въпрос, без отговор, без "да" или "не",
устните ти, впити в моите...

Нека да съм малка, несериозна,
нека да съм ти напълно безразлична,
нека да е прекалено сложно,
не ми пука, щом те привличам!

Дори само за миг ще си само със мен,
дори само за миг ще те имам,
само за миг - не час, не ден,
само миг от вечността ти взимам.


На Стоян

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??