9.08.2011 г., 18:33 ч.

Мила Мамо 

  Поезия » Друга
3489 0 3

 

 

                                                        МИЛА МАМО

 

 

                                  Мамо, мила Мамо,

                                  аз към теб обръщам се сега.

                                  Мамо, скъпа моя Мамо,

                                  чуй от мене тез слова:

 

 

                                  "Благодаря ти, Мамо, че те има,  

                                  за мен си ти незаменима!

                                  Благодаря Ти, Мамо, че си ме родила.

                                  Ти си Мамче, моята закрила .. 

 

 

                                  .. ОБИЧАМ ТЕ, чуваш ли Мамо,

                                  една едничка си ми само!

                                  ОБИЧАМ ТЕ, Майчице свята,

                                  по-ценна си от всичко на Земята ..!"

© Цветелина Тренева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря
  • Останах без думи!!!Добре дошла,Цвети!
  • Няма нищо по ценно от майката!!!...Тя е тази,която ни закриля и живее за нас!!!...Поклон пред всички майки!..Поклон и пред моята мила майчица,която вече не е с мен...но знам че макара и от отвъдното тя е тази,която продължава да ми дава сили с безграничната си Любов!!!
    "ОБИЧАМ ТЕ, Майчице свята,по-ценна си от всичко на Земята ..!"
Предложения
: ??:??