1.04.2014 г., 15:19 ч.

Мили ми човеко... 

  Поезия
399 0 2

Издишаш от милиони дупчици...
Е, аз ли трябва да те "помпам"?
И да поемам негативите и луд, че си...
Съжалявам, мили ми човеко, кротвам...

Ще си мълча, ще гледам как се давиш...
Изгубих интереса си към теб отдавна!
А непукизмът ми те дразни, казваш...
Е, съжалявам, но не те покриват здравно...

Такива болести са най-опасни и струват скъпо,
а аз отказах се да боледувам за боклуци!
Разбираш или не? Не гледай тъпо...
Наслушах се на глупости и то на буци...

Избирам да ти бия шута и да те няма!
И без това си "черно облаче"!
А колко беше права онази стара дама,
която каза: "боклуците навън са повече", 
докато в боклука ровеше...

© Йордан Ботев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??