14.11.2014 г., 22:11 ч.  

Милиони парченца 

  Поезия » Любовна
372 0 0

 

Милиони парченца 

 

От милиони парченца

сърцето ми сглоби и

живот нов му дари.

 

Като ангел от небесата 

слезна в бездната и

със светлина го обгради. 

 

Твоята любов неземна 

от мрака на мислите проклети

изведе ме тя и нов живот 

вдъхна ми ти.

© Димитър Новак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??