17.10.2017 г., 23:29 ч.

Милиони звезди 

  Поезия
369 0 0

Милиони звезди в небесата,

греят над нас.

Блестят ярко през нощта

и залязват с красивата Луна.

 

Звезди милиони, но

само една грее за надежда.

Ярка като Слънце,

в объркания свят.

 

Човешки души 

вложени в милиони звезди.

Угасне ли искрицата,

част от тебе умира.

 

Любовта в нас гори

с адски пламък,

разпалващ сърцата ни

и в светъл ден ще гори.

 

Милиони звезди в небесата,

греят над нас.

С ярката си светлина

огряват мрачната земя.

 

Още една светлина,

ще изгрее в моята душа,

като изгрева на

новият ден.

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??