Милиони звезди в небесата,
греят над нас.
Блестят ярко през нощта
и залязват с красивата Луна.
Звезди милиони, но
само една грее за надежда.
Ярка като Слънце,
в объркания свят.
Човешки души
вложени в милиони звезди.
Угасне ли искрицата,
част от тебе умира.
Любовта в нас гори
с адски пламък,
разпалващ сърцата ни
и в светъл ден ще гори.
Милиони звезди в небесата,
греят над нас.
С ярката си светлина
огряват мрачната земя.
Още една светлина,
ще изгрее в моята душа,
като изгрева на
новият ден.
© Stoycho Kolev Все права защищены