13.02.2008 г., 22:46 ч.

Милост 

  Поезия » Любовна
763 0 1
Кой си ти, питам аз? Мислите ми си превзел,
нямам мира нощ и ден!
Милост нямаш ли, да продължаваш
тез' изпитания тежки да налагаш?
А аз все поглеждам с трепет неканен
телефона без надзор за миг оставен -
твоето име да видя,
твоя глас да чуя...        жадувам,
              да те докосна... сънувам...
с тебе зимата бяла да празнувам...
Кой си ти, питам аз!
Милост нямаш ли, да продължаваш!
17.12.07
Цикъл 5

© Кера Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми, Диде! Поздравления за стиха!
    Добре дошла! Ще чакам другите стихове от цикъла
Предложения
: ??:??