22.11.2007 г., 18:12 ч.

Милост  

  Поезия
520 0 2

Милост

 

Умът е толкоз малък,

за да я обхване.

И  къс е погледът,

за да достигне края.

Устните са бедни

да я изговорят,

аз и ти

готови за да я познаем.

А тя,

милостта на Бога,

е безкрайна.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??