22 nov 2007, 18:12

Милост  

  Poesía
521 0 2

Милост

 

Умът е толкоз малък,

за да я обхване.

И  къс е погледът,

за да достигне края.

Устните са бедни

да я изговорят,

аз и ти

готови за да я познаем.

А тя,

милостта на Бога,

е безкрайна.

© Явор Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??