25.07.2008 г., 14:57 ч.

Минало свършено 

  Поезия » Любовна
654 1 2

            Минало  свършено

 

Решиш ли да си тръгнеш, ми кажи.

И спри, кога, аха да те целуна.

Какво, че търся се в очите ти смутен,

потиснал вопъла на тъжна струна.

 

Какво бе то, което пламна

и тъй горя, че ослепях.

Нима на пепел всичко стана?

Защо ли дълго чаках и мълчах?

 

Ти само ми кажи и ще си тръгна.

От теб и твоя свят свещен.

Искам, но не мога да се върна.

Не съжалявай. И не се моли.

...................................................

Поне за ден.

 

2007 год.

гр.Айтос

© Марин Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??