11.04.2007 г., 18:09 ч.

Минаваш покрай мен 

  Поезия
811 0 0



Минаваш покрай мен


Минаваш покрай мен и
ми казваш нежно "Здрасти".
Гласът ти ме омайва,
очите ти ме опиянаяват,
погледът ти ме обсебва -
дъха ми спираш.
Казано на кратко: влюбена,
съм в теб!

© Гергана Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??