Сама съм.
Нежно синя вечер е,
а в нея тлее обич незаслужена,
по-синя е от всичките ми вечери
но може би от тях по-малко тъжна е.
И мисля си за теб.
Ти там си… някъде…
и къпеш се в росата на мечтите ми.
Не знаеш, че съм тук, или пък…
Знаеш ли ?
Не си до мен, но, вярвай ми, обичам те.
© Няма Значение Всички права запазени