1.07.2008 г., 14:55 ч.

Мираж 

  Поезия
606 0 0

А къде ли любовта след смъртта отива,
някой ден умира ли?
В желанието си за нов живот
и нови тръпки с демон лош,
използва ли духа на всеки нов свидетел,
оставяйки надежди за някой следващ ден.
/////////
И този някои успее ли да оцелее,
просто нека се обърне,
аз ще разбера.

© Едно Такова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??