25.09.2018 г., 13:05 ч.  

Мираж 

  Поезия » Любовна
288 0 4

МИРАЖ

 

Свежестта ѝ покрай мен остава,
а далеч в нощта изчезва тя,
сам оставам в лунната забрава
със свещта на гаснеща мечта.


А дали изобщо тук била е,
или е било мираж блажен?
Днес не знам къде е и чия е,
и изобщо знае ли за мен?

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??