7.02.2018 г., 10:15 ч.

Мирис на плач 

  Поезия » Любовна
595 1 0

И днес тя мирише на плач,

и тъга в очите си носи.

Превърнал се бе той в нейн палач,

и сърцето и бе успял да износи.

 

Още и горчи, макар да отминава време

и пак очите с болка притваря.

Споменът за него превръща се в бреме,

след себе си изгарящо всичко...

докрая.

 

© Тифа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??