2.10.2007 г., 10:13 ч.

Мисия 

  Поезия
724 0 16
Видях я.
Самотната къщурка,
навръх баира.
Брулена от ветровете,
но държи се, не умира!
Докосваща звездите и небето,
а в подножието й - милиони слънчогледи.

Изпитах радост.
Съвсем е
обяснимо.

И колкото минава времето,
разбирам -
седи си мълчаливо,
свободна е,
но съумява търпеливо да си носи бремето.


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??