30.12.2007 г., 11:23 ч.

Мисли... 

  Поезия » Философска
789 0 14
           Мисли...

Приседнала тихо...
До вратата на Рая,
виждам себе си в мрака...
Драскам в нощта с парче тебешир.
Драскам по вятъра...
По лицето ми топли отблясъци...
Отлитат в мрака студени сълзи...
На поглед от рая...
Невидим за живите...
Аз съм тяло с много очи...
Късчета блясък.
Лъчезарни усмивки.
В ръката букет,
от шарени мисли...
Сама... Но усмихната!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??