6.11.2010 г., 20:14 ч.

Мисли 

  Поезия » Любовна
579 0 0

Мисли

 

Жена наивно вярва и жадува,

но питам се дали си струва?!

В лудата си страст се втурва тъй безумна.

Захвърля всичко, глупава и неразумна.

А после?! -

Искрата във очите ще угасне,

лицето ще изстине, усмивката - изчезне...

Спотаен гняв сърцето ще прикрие.

Желанието на мъжа е мимолетно.

И още -

Не можеш да го съблазняваш вечно!

Ти си негова, но той - НЕ Е! Скроени сме погрешно.

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??