Аз на дървото си седя и си мълча,
мисля аз тогаз за следващия час.
Какво ще правя аз тогава,
вече ще се е върнала и мама?
Дали ще ям бонбони
или ще ходя в чичо Лони?
Май ще ям аз сладко мислейки за татко.
Дали той ще се върне?
Мен да прегърне.
© Валентина Даскалова Всички права запазени