20.09.2009 г., 20:46 ч.

Мисли за мен 

  Поезия » Любовна
660 0 1

МИСЛИ ЗА МЕН

 

Когато черна мъка попари сърцето ти -

затвори очи и мисли за мен,

когато горчиви сълзи намокрят лицето ти -

затвори очи и мисли за мен!

 

В черния мрак на твойта душа,

мисли за мен и никоя друга -

ще ме видиш как с усмивка те слушам.

Знай, че съм твоя - нищо, че съм чужда съпруга!

 

И когато, в бързия бяг на времето,

черният ангел в теб заговори,

огорчен от живота и бремето,

знай, че моето сърце винаги ще отговори!

 

И ако в очите ти черни въглени загорят,

нека изгоря в тях, защото вече съм обичала.

Мисли за мен - очите ми ще ти говорят,

не ми се ядосвай, че преди тебе съм обичала!

 

Имам само теб, моя тъмна любов -

затвори очи и мисли за мен!

И когато самотата прогонваш със спомени за моя зов -

обичам те, мисли, мисли за мен!!!

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво! Невероятно е! Заредено с емоция, която се предава на читателя.
Предложения
: ??:??