Мисля си за Рия -
тая чудесия:
със кого ли вечер
виното си пие!
Със кого отива
на любовна среща,
кой ли я прегръща
със любов гореща!
Колко ли са вкусни
сладките й устни,
нежните й длани
колко са изкусни!
Ако тъй щастливо
не обича Рия,
срещнем ли се с нея,
аз ще я набия!
Много искам Рия,
както е красива,
винаги да бъде
и така щастлива!
Искам от живота
да е предоволна,
да е като птица -
волна и свободна!
© Ангел Чортов Всички права запазени
прекрасната Риа! И ти Ангар! С обич.