23.05.2009 г., 1:38 ч.

Missin 

  Поезия
537 0 2

Мисли не останаха да мислим,

вяра не остана, за да вярваме.

И думите са празни вече,

и ръцете ни са малки, за да молим.

Загубихме душите си по пътя

и спряхме цветно да сънуваме.

И е сиво. И е тъмно. И е грозно.

Загубихме криле за полет.

С очите си не виждаме

и всички чувства се загубиха.

А мечтите ни се счупиха,

мълвейки тихо твойто име.

 

 

 

В памет на Петя

© Мария Пенчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??