11.12.2018 г., 11:34 ч.

Младата любов 

  Поезия » Любовна
511 0 1

                                                   Младата любов

 

Видях я на бара, тя ме заговори,

за времето въпроса тя отвори.

За зимата, за нейната красота,

за студа, за снежинките навън сега.

 

Говорим си дълги за това и онова,

а навън бавно се спуска нощта.

Тя спокойно наметна своето палто

и покани ме у тях на по чаша вино.

 

Красива, младата любов сега,

ме хвана здраво под ръка.

И там в тесният неин апартамент,

двамата да направим експеримент!

 

Напълни чашите с вино, виното на любовта,

и ме погали нежно, мило с усмивка чаровна!

Изчезна и появи се, гола, нахална и млада,

младата любов с нея изпитахме наслада!

 

Реших да и почета поезия, стихове мой

но тя отново извади доводите свой!

Едно прекрасно тяло, с големи Очи,

а тялото ми крещеше, действай и мълчи.

 

Една прекрасна нощ, нощ на страстта,

телата ни усетиха  отново нежността.

Отпуснати, усмихнати, щастливи сега

и довиждане, не дочакахме сутринта.

 

Остана ми само спомена и мечта,

младата любов остана ми в съня.

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??