Много болка е събрало сърцето ми,
много мъка от тази любов.
Много сълзи родиха очите ми
след твоите думи в нощта!
Много бързо разби се мечтата ми,
много надежди във мене умряха,
виждах само пред себе си нищото,
молех Бог за малко пощада!
Много истини в мрака изречени,
истини, от които боли,
с много ножове разкъса сърцето ми,
от раните тежки сега го боли!
А тялото ми изгаря от болка,
усеща ръцете ти още.
А устните мои потръпват
от спомена за твоите целувки!
Много искам в миг да усетиш
моята голяма и чиста любов,
в съня ти да влизам с най-тихите стъпки,
да бъда за теб онзи трепет и зов!
Онази любов, която си чакал,
мисълта, с която си живял,
сладка болка ти да изпитваш,
това искам да бъда за тебе сега!
И повярвай ми, аз ще те чакам,
защото искам пак в прегръдките ти да горя,
защото искам пак със устни да те пия,
защото само теб обичам на света!
© Кристина Всички права запазени