2.08.2014 г., 19:03 ч.

Мода 

  Поезия » Хумористична
532 0 2

 

 

           МОДА

 

 

Пак съ чудъ кво дъ убличъ,

чи секи ден ино и същу

ниможи с негу дъ вървъ,

кугату съм извън ут къщи.

 

Ф къщи айди, можи нещу

потник,късу пънтълончи,

пъ къту е по гурещу

голу гръпчи зъ фъсончи.

 

Сига мудернити съ летни

рокли и пули с кулан

пъ нъ кръкатъ съндълети

бис токчи,ниски,дюстъбан.

 

Пъ чантъ можи квату имъш

мъ зъ придпучитъни е бялу,

щоту се пак не е зимъ

ляту е и слънци е угрялу.

 

И тъмън зъгар шъ си нъпрайш

зъ здравиту било пулезну,

тъка,чи вечи ясну знайш

кво дъ убличеш къту излезниш.

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??