21.08.2008 г., 10:14 ч.

Modern Jesus 

  Поезия » Друга
612 0 4

 

 

Не съм сигурен, че трябва да ти вярвам...

Досега ми предлагаш само клишета...

Едва ли и сам си вярваш...

Мотото ти оказа се лъжа...

Не желая да участвам...

Усещам евтиния ти парфюм...

От него не чувам музиката...

Син на кучка и Едгар Алън По...

Излез от съзнанието ми...

Вземи и скапания риталин...

Напусни дома ми!

Толкова си патетичен...

Надявам се, повече да не се срещнем, никога.

Ще изтрия графитите след теб...

Които четях като библия...

Ти си жертва, също като мен...

Но все пак не те разбирам!

 

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??