Мое нежно момиче,
моя сладка съдба,
нещо все ме привлича
все към теб и летя,
и докосвам те с устни,
и те галя с ръце,
облаче съм от чувства
с белоснежни криле!
Припев:
Мое нежно момиче,
мое всичко си ти,
мое нежно момиче,
моя свят ти взриви,
мое нежно момиче,
мое всичко си ти!
Мое нежно момиче,
мое Слънце и блян,
колко много Обичам
да съм с теб, да съм там,
там където ме искаш,
там където искриш,
с теб съм, щом ме повикаш -
тук съм вече, я виж...
Припев:
...
Мое нежно момиче,
моя сладост и смях,
аз при тебе съм - виж ме -
и в съня ти пак бях...
Ти си моята истина,
моят стих вдъхновен,
и усмивката вихрена,
и щастливият ден!
Припев:
...
Мое нежно момиче,
моя топла мечта,
все към теб ме привлича,
зная го, Любовта!
И докосвам те с устни,
и те галя с ръце -
Любовта е изкуство
с белоснежни криле!
Припев:
...
23.02.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени