21 jun 2019, 11:07

Мое нежно момиче 

  Poesía » Canción de autor
1646 9 13

Мое нежно момиче,

моя сладка съдба,

нещо все ме привлича

все към теб и летя,

и докосвам те с устни,

и те галя с ръце,

облаче съм от чувства

с белоснежни криле!

 

      Припев:

Мое нежно момиче,

мое всичко си ти,

мое нежно момиче,

моя свят ти взриви,

мое нежно момиче,

мое всичко си ти!

 

Мое нежно момиче,

мое Слънце и блян,

колко много Обичам

да съм с теб, да съм там,

там където ме искаш,

там където искриш,

с теб съм, щом ме повикаш -

тук съм вече, я виж...

 

    Припев:

...

 

Мое нежно момиче,

моя сладост и смях,

аз при тебе съм - виж ме -

и в съня ти пак бях...

Ти си моята истина,

моят стих вдъхновен,

и усмивката вихрена,

и щастливият ден!

 

    Припев:

...

Мое нежно момиче,

моя топла мечта,

все към теб ме привлича,

зная го, Любовта!

И докосвам те с устни,

и те галя с ръце -

Любовта е изкуство

с белоснежни криле!

 

     Припев:

...

 

23.02.2019.

 

Георги Каменов

 

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??