27.04.2007 г., 7:44 ч.

Мое щастие 

  Поезия
978 0 14

Позната сянка - твоят лик!
Писмо недописано с твоят почерк!
Гласа ти оттеква в съзнанието ми,
споделя мисли и чувства.


Силни, пламенни, дълбоки,
изпълнени със страст и любов.
Сънят ме заклещва жадно в нощта ми,
сгушена в тебе аз те сънувам!


Мое щастие, единствено и свято,
в моя живот, преливащ от мечти.
Толкова си ми скъп и те желая,
в сто живота занапред дори!
26.04.2007g

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??