Мое Слънчице прекрасно
Мое слънчице прекрасно,
мое птиче сладкогласно,
казвала съм ти го и преди –
моят Принц от приказка си ти,
ореолът ти блести.
Моят Ангел, моя песен,
моя златна есен!
За тебе живея!
За тебе копнея!
Моят извор животворен,
моят свят и моят корен!
© Снежана Терзиева Всички права запазени
Пожелавам ти да откриеш Принца на своите мечти !
Радвам се, че ти е харесало стихотворението !
Лек и успешен ден, Мила !