7.03.2013 г., 22:01 ч.

Моето Аз 

  Поезия » Друга
454 0 0

Лутам се между два свята.
В единия съм Аз, в другия си Ти.
Лутам се. А защо ли?
Какво търся. Любов ли?
Покрай това лутане насам-натам,
не разбрах кога и къде,
изгубих моето Аз.
Къде да го търся. 
Назад ли да се върна? 
Тръгнах по следите стари.
Пребродих надлъж и нашир,
но никъде не го открих.
Разгърнах житейската си книга,
прелистих я лист по лист,
прегледах всеки спомен мил,
но и тук не го открих.
Дали при теб не остана
след последната ни среща!?
Или вятърът го е отвял
някъде из небитието.
Къде ли е то сега?

Лутах се между тези два свята
и моето Аз някъде остана.

04.03.2013 г. 


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??