8.09.2011 г., 20:39 ч.

Моето богатство 

  Поезия » Любовна
684 0 0

Искам да те виждам всеки ден,

искам винаги да си до мен,

да се опра на твойто топло рамо,

да бъда с тебе искам само.

 

Радостите с теб ще споделя,

болката със теб ще утеша,

нужна ми е твойта топлота,

пламъкът горещ на любовта.

 

Не искам аз да съм сама,

да страда моята душа,

подай ми своята ръка

и нека да ни свързва любовта.

 

Искам с тебе да живея,

искам с теб да остарея,

бъди ти винаги щастлив,

усмихнат, весел, здрав и жив.

 

Бъди какъвто бил си досега

и аз ще те обичам все така,

безценното богатство си ми ти,

магията и моите мечти.

 

 

© ПЕНКА КАМБУРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??