27.02.2009 г., 23:09 ч.

Моето голямо четене 

  Поезия » Друга
829 0 2

Моето голямо четене

 

Прочетох пролога на книга за живота.

Историята предизвика интерес.

Прелиствах страници, глави затварях.

Щастлива съм и точно днес:

 

Си дадох сметка, че не бива

да затварям поредната глава,

а просто да намеря сили

и да успея да я дочета!

 

Направих го и себе си намерих.

Освободена, силна и добра,

готова да дарява радост

и заредена с топлина.

 

Достигнах светлината от тунела,

видяла изход, аз разбрах,

че не съдбата ми е плела

наниз от неволи, редувани със радости и страх.

 

Било е в мен, така съм го приела.

Не съм се борила, това ми е съдба!

Макар объркана, намерих смелост

по пътя на живота аз да продължа!

© Веси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако имаш намерение да пишеш ритмично, в рими и мелодия трябва да спазваш правилата до край.
  • "Освободена, силна и добра,

    готова да дарява радост

    и заредена с топлина." Брей!.........Добро самочувствие имате!
Предложения
: ??:??