Моето и твоето е кръг
от онези - кръговете омагьосани.
Тъкмо мислиш, че ще спрат,
а на път е новото завъртане.
И така търкулват се очи,
търсят в твоите надежда,
че във своите тъмни дълбини
те не са сами. А с тебе.
И откриват твоя Ад,
а вратите негови - небесно чисти.
Сякаш само ти на този свят
можеш да ме вдишваш толкоз силно.
Твоето и моетое кръг.
От онези кръговете омагьосани.
И се рони като суха пръст
с всяко следващо докосване.
© Катя Всички права запазени