17.06.2008 г., 21:48 ч.

Моето момиче 

  Поезия » Любовна
779 0 4

,,Този лилиум в стаята, уханен,

колко на теб прилича. Ти си

цялата бяла. Ти си моето момиче."

                                         Katya

... И ще бъда,

стига

да го искаш

истински...

Но

в раздяла

сме осъдени

да живеем,

каква нелепа

присъда

на любовта ни

нежно-невинна,

дали във мене

е вината

или

в другите,

които

между нас

се месят...

Една

друга

и

различна

от

мен

жена е

до

тебе,

а до

мене

той е,

другият,

от теб

различен...

Каква

тежка

присъда -

разделени

да се желаем

и обичаме...

Lina Vira Assa Amy

© Евелина Аврамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??