,,Този лилиум в стаята, уханен,
колко на теб прилича. Ти си
цялата бяла. Ти си моето момиче."
Katya
... И ще бъда,
стига
да го искаш
истински...
Но
в раздяла
сме осъдени
да живеем,
каква нелепа
присъда
на любовта ни
нежно-невинна,
дали във мене
е вината
или
в другите,
които
между нас
се месят...
Една
друга
и
различна
от
мен
жена е
до
тебе,
а до
мене
той е,
другият,
от теб
различен...
Каква
тежка
присъда -
разделени
да се желаем
и обичаме...
Lina Vira Assa Amy
© Евелина Аврамова All rights reserved.