10.08.2007 г., 10:48 ч.

Моето момиче 

  Поезия
870 0 5
Моето момиче

Тя не носеше през лятото обувки.
Ходеше боса по топлия паваж.
Всеки ден, минавайки край нас, ми пращаше
въздушни целувки.
А отвътре й пращах и аз!
Израстнахме като сестри!
Разменяхме си дрехите,
обичахме силната музика.
Излизахме заедно,
винаги ръка за ръка.
Вечер като луди танцувахме.
Смеехме се... дори да не беше до смях.
И нито за миг не помислях, че съм щастлива.
Нито за миг, да изживея времето си, не успях!
Последния ден, във който се виждахме...
й казах: "След малко се връщам..."
И никога повече... не я видях!

© Камелия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??