13.07.2012 г., 13:11 ч.

Моето острие 

  Поезия » Оди и поеми
610 0 1

                                                                         Моето острие


 Точно сега лежа мъртъв на пръстта,
чакам своята съдба от гроба да се бия
с врага.
 
  Изправям се, обвит в пашкул, вдигам
меча си, повеждам братята ми към победа.
Най-лошото предстои:

 Те ще платят за своите лъжи, те ще са тези,
които ще умрат под силата на моето оръжие.

 Ще се бием, докато последният враг умре,
ще препускаме през тяхната кръв, която с
гордост се лей.

 Тяхната кръв е по моето острие, моята
пот със слава се лей, братята ми се бият
и избиват врага, дошъл в нашите земи.

 Мога да позная в очите им, дошли са в
нашите земи да се бият и умрат!

 

 

 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??