(На приятелката ми Силвия)
Понякога, та дори и доста често,
думите не стигат да опиша
колко много съм щастлива,
че твоят поглед срещам.
Честност, искреност и доброта –
ти си слънце в моя ден,
дало светъл лъч и на нощта!
Колко, ах, колко много съм шастлива,
че те има и че си до мен,
колко съм различна,
когато често срещам
твоят поглед – чист и необикновен!
Казват: „Нека винаги сте двете”
Двете??? Та ние сме едно!
Едно приятелство прекрасно,
няма да умира То!
Незабравими мигове вълшебни
с теб аз толкоз изживях
ти ме караш да се радвам,
че ще Бъда, Съм и Бях!
Ти осмисляш моите дни,
даваш ми надежда,
за прекрасни бъднини,
към които с радост да поглеждам!
Приятелството е магия,
а магьосницата – Ти!
Обичам те, приятелко любима,
защото си такава, каквато
всъщност си!
04.03.2007г.
© Ани Ракова Всички права запазени