20.02.2009 г., 7:51 ч.

Мога 

  Поезия » Любовна
845 0 3
Мога да те сравня
със залеза или изгрева...
така далечен и загадъчен.

Мога да те сравня
със слънцето,
защото ме обгръщаш с топлина.

Мога да те сравня
с необятното...
защото съм единствена за теб.

Мога да те обичам,
както обичам морето.

Мога да копнея за теб,
както копнея по свободата.

Мога да те жадувам,
както жадувам
по истинска любов.

Мога да те сравня с миража
така жадуван и недосегаем.

Мога да те сравня
 с непознатото,
защото всеки път те преоткривам.

Мога да те запаля,
защото аз съм огън.

Но мога и да те изпепеля!

© Стела Раденкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??