15.07.2008 г., 20:28 ч.

Мога да разкажа... 

  Поезия
478 0 1
     Мога да разкажа много за изстрадалото сърце...
     то е като рицар на бойното поле,
     за болката безпощадна, за любовта красива и млада...
     за есенния дъжд, който лее кристални сълзи,
     за бурите - стонове на отлитащи ята...
   
     ДА, аз вече мога да разкажа за света!!!

© Виктория Казакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • може да стане невероятно стихотворение, но сега е твърде кратко. 5
Предложения
: ??:??