30.10.2010 г., 18:11 ч.

Мога ли 

  Поезия » Бели стихове
708 0 1

Не мога да бъда щастлива,

все ми пречи по нещо -
ипи скука или пък ревност.
Все обвинявам по някой за нещо,
все се питам - и този път
за къде ли извежда?
Много въпроси задавам,
дето не трябва да питам,
а отговорите ме натъжават
и дълго във себе си скитам.
Не мога да бъда щастлива,
те - щастливите, са добри,
а аз прекалено съм лоша.
Все изчезва по нещо,
и вятърът мъката роши.

© Лилия Рангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??