18.02.2009 г., 17:39 ч.

Мога ли? 

  Поезия
588 0 2
Мога ли да осъществя моите мечти.
Мога ли да имам хиляди пари.
Мога ли да сменям всеки ден своите коли.
Мога ли да притежавам жената на моите мечти,
може ли тя с своята любов да ме дари.
Мога ли да спра света да се върти.
Мога ли да накарам времето да се смени,
дъжда да спре, снега да се стопи.
Нека Слънце да грее над всички ни.

© Деко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??