28.08.2007 г., 22:14 ч.

Mога... - Спри! 

  Поезия
579 0 1
 

Мога да те докосна и да те целуна мога,

но мога и да те оставя, сам, неразбран,

мога да ти кажа сбогом.


Спри да искаш да можеш, да знаеш,

спри да бъдеш обсебващ.

Не искам да искаш да можеш,

искам да можеш да поискаш...


Да видя пламъка в очите ти и да знам,

че още гори за мен,

искам да помолиш сърцето ми за

втори шанс...


Не ти трябва да искаш да знаеш, стига само да ме погледнеш...

там съм и те чакам, пак там, пак на кръстопътя черен...

Ще те докосна, само пожелай да останеш...

Спри! Нищо не е свършило, но ти, ти избра...


Да, понякога случва се така,

любовта уморява, наранява...

Пак сме неразбрани, угаснали, безтрепетни... -

не сме по-различни...

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??