30.01.2014 г., 17:41 ч.

Моите нощи 

  Поезия » Любовна
541 0 0

Моите нощи

Разпилени парченца тишини
с вкус на любов са нощите ми.
В които шепна името ти
на огъня в огнището
и на зимата през прозореца.
Когато капва сълза от очите,
там, в междувремието.
Там няма сенки и сънувам
късни залези и горещи лета,
пиша стих и чакам, чакам теб
и бавно, бавно умирам от обичане.

© Ванко Николов (Starkmaster°   ®vn) 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??