26.12.2014 г., 16:53 ч.

Моите рими, твоите багри 

  Поезия » Любовна
657 2 6

Моите рими, твоите багри

 

С поглед жаден ме изпиваш,

пред теб е бялото платно...

С багрите си ме опиваш

и ясно само е едно...

 

В миг ти четката захвърляш,

замира синкав полумрак...

С пръстите си ме възнасяш,

рисувайки ме бавно пак...

 

И в мен се ражда нежен стих,

трепват рими разцъфтели...

Света сега е бял и тих,

като в приказка сме - цели...

 

Спиш, но и това ми стига,

да съм на твоята ръка...

В стих да те обичам - мога,

но как по-сладко е така...

 

 

 

 

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??