11.07.2018 г., 18:04 ч.

Мой Ангел... 

  Поезия » Философска
196 0 0

 

Ти моя вечност си,
сияйна птицо – Любов!
Мой Ангел на милосърдието...
С криле от пламък,
летиш през душата ми
и в ярки багри къпеш
туптящото ми сърце!
С воали нежност галиш
огрубелите ми ръце
и дълго носиш в очите си, 
помъдрялото ми лице!
Ти моя вечност си,
нетленна птицо – Любов!
Мой Феникс на сътворението...

 

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??