21.02.2018 г., 2:03 ч.

Може би 

  Поезия » Философска
368 0 0

Може би поет ще стана,

да редя красиви рими.

Едва ли...

нямам я тая дарба.

 

Може би ще умра млад,

може би ще бъда сам,

а може и да страдам – стар

и пак... сам.

 

Може би ще обичам,

а дали ще бъда обичан?

Може би ще имам син,

а защо не и дъщеря.

 

Може би ще загубя

и ще падна победен,

в очите на Ада,

ще открия Рая.

 

Може би непознат и неоценен

ще си остана аз.

Сляп, в блян загубил се,

писател, поет – идиот!

© Иван Георгиев Всички права запазени

:)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??