18.07.2018 г., 22:57 ч.

Може би 

  Поезия » Любовна
228 0 1

   Може би

 

Може би не плача, но боли сега.

Може би не го казвам веднага.

Може би не го показвам но ми пука.

Може би това не е краят, до тука!

 

Може би отново ще обърнеш ти глава.

Може би с усмивка както някога.

Може би ще се затичам аз към теб.

Може би си реалност, не само силует.

 

Може би за теб важна е само Любовта?

Може би ти отново, още си сама?

Може би си мислиш ти за мен с тъга.

Може би си спомняш миналите дни с усмивка.

 

Може би ще срещнеш друг някой ден.

Може би ще ти напомня той за мен.

Може би, но няма да ти пише влюбени слова.

Стихове за розите, сърцето и за Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??